SKISSEKURS HØST-22

Kurskveldene (kl 18-21) er lagt opp slik at du kan ta kurskveldene enkeltvis eller samlet. Det er forskjellig tema på de forskjellige kveldene. Er du nysgjerrig og kreativ kan du jobbe med disse temaene, ta kurset flere ganger, og oppdage nye ting hver gang.

21. september – Strek

5. oktober – Valør

19. oktober – Farge

2. november – Tekstur

16. november – Komposisjon

Helgen 11-12. november (fre 18-21 og lør 10-17) Her går vi gjennom alle temaene i løpet av helga.

Pris for skissekurs

Enkeltkveld, her kan du troppe opp spontant og betale med Vipps på stedet (kl 18-21) kr 500,-

Alle fem kveldene betalt samlet, kr 2000,-

Helg kr 2500,- Det må være minst 3 påmeldte for å gjennomføre helgekurset, inviter gjerne med deg noen venner for å være sikker på at det blir kurs.

Påmelding til kjellaugt @gmail.com  (uten mellomrom) eller bruk kontaktskjema. Du regnes som påmeldt når betalingen er registrert.

Du trenger en skissebok størrelse A4, akvarellpapir A3 (gjerne fra Clas Olson). På kursene ordner jeg med det du trenger av blyanter, kull, blekk, maling og annet utstyr. Du får flere detaljer når du melder deg på kurs. (Du kan kjøpe alt du trenger i butikken med kunstnermaterialer på Austvolltunet.)

Skissekurset holdes i de flotte kurslokalene til Austvolltunet, Gamle Austvollvei 43, 4312 Sandnes. Det er god parkering på stedet.

Ambisjoner

Vi har alle forskjellige ambisjoner om hvor mye og hvor langt en kommer med kunst. Det viktigste som vi gjør på skissekurset er å ha det gøy, teste, se hva som skjer og øve på det vi vil få til.

Å drive med kunst og kreative ting er bra for helsa, om det du gjør forblir i din private skissebok, om det kommer på stueveggen eller til et galleri.

Teoriene, teknikkene er de samme. Om en maler og tegner så trenger en ikke flashe det til hele verden. Det viktigste er at du har glede av det. Skissebok kan bli som en dagbok. Tenk å ha skisseboka til å roe ned med, avkobling og tilkobling.

I dette kurset snakker vi også om kreativ bevissthet. Vi løser oppgaver på vår egen måte og ser hva som skjer. Vi jobber med å bli tryggere på eget kunstnerisk uttrykk.

Vi jobber i skissebøker og på papir (ikke større enn A3, og det du lærer kan du ta videre i større arbeider.

Vi jobber i prosess og løser små og store oppgaver på vår egen måte i forhold til hvilke materialer vi har til rådighet, og hvor vi er i den kreative prosessen.

Kurset passer for nybegynnere og viderekomne. Velkommen til samlinger der en utfordrer seg selv, har det gøy og oppdager nye ting!